2014. január 16., csütörtök

Sziasztok! :)

Na szóval, hol is kezdjem? :) Áh, Igen! Ez az első Kpop-os blogom, tehát ha béna vagyok szóljatok. :) Ez az oldal a U-Kissről és főleg Kiseopról fog szólni. Lesznek olyan számok amik régiek és nem szerepel bennük egy-két ember. Ilyen lesz  Dongho és Aj.Ők nem fognak szerepelni. :( És a szereplők életkora is változni fog. Magyarán fanficcet olvastok majd! :D  Egy kicsit sötét lesz és elvont de lényegét megfogjátok érteni! :) Remélem! :)
Első Fejezet!

Napsütötte reggel köszöntött Szöul városára. Madarak csiripeltek és üvegek törtek szét. Igen, jól hallottátok! Ugyan is a mesénk fő szereplői éppen hatalmas rendbontással készültek aznapra.
Hoon a reggeliket készíti, míg Elis azon idegeskedik hogy tudná megértetni magát Soohyunnel.Dongho és Aj azon veszekszik hogy kié a fekete bőrdzseki. Kevin meg Kiseopot ébrezgeti úgy hogy az ágyán ugrál mint egy 5 éves.

- Kiseop, ébredj fel! - kiabálja ugrálva Kevin.
- Ébren vagyok! - mormogja az emlitett.
- De így is késésben vagyunk! Már vagy 20 perce ott kéne lenünk! - nyafog Kevin. Ezt meg hallva Kiseop lesodorja ágyáról csapattársát és elkezd készülödni.

Még 20 percig tart a csapatnak elkészülni, amikor ezzel megvannak úgy rohannak az autóhoz, mint a lányok a szezon végi leárusításra. Végre csak beérnek a stúdióba, ahol menedzserük várja.

- 2 és fél óra késés! Új rekord! - gúnyolódik a nő.
- Elnézést hogy élünk! - motyogja Kevin. A srácok erre el kezdenek kuncogni, mire  asszony összehúzza a szemét.
- Nincs idő a hülyeségeitekre! Mars a dolgotokra! - feleli indulatosan és elcsörtett. A fiúk némán követik.

A fiúk tudják és megértik menedzserük idegességét, ma vették fel az új számukat, a Neverland. Kiseop szerette ezt a zenét főleg a koreográfiát. De nem csak ő érzett így. Már sötét volt amikor végeztek a dallal. otthon fáradtan dőltek le a kanapéra tv-t nézni. Ekkor megcsörrent egy telefon. Kiseop telefonja volt. Csak sajnos az a kabát zsebében volt a kanapé túl végén míg ő a másik oldalon. Polip lusta volt fölkelni így elkezdett csapattársain át mászni. Ők persze kitörő örömmel fogatták.

- Úristen Kiseop, hány kilo vagy? Ezentúl diétázni fogsz! - nyögdécsel Hoon.
- Oh my Good! - szitkozodik Eli.
- Nem takarodsz le mindjárt rólam! - sziszegi mérgesen Dongho.
- Te is okos vagy gyerekem, hogy ilyen merész húzásra vetemedtél! - kiabál Soohyun .
- Oh, hogy rohasztana le az ég! - morogja mérgese Aj. Kevin következett aki már vigyorogva várta. Amikor Kiseop éppen rajta volt, Kevin magához vonta és nyögdécselni kezdett.
- Oh, igen drágám! Feküdj rám! Áh, te kis rossz fiú! - mondja Kevin. A többiek elkezdtek nevetni mire Kiseop lepisszegte őket.
- Csitú van srácok telefonálok! - morogja Seopi. - Halo?
- Drágám végre hogy felvetted! Mi tartott eddig? - kérdezte egy kedves hang. A srácok rögtön felismerték Kiseop nagymamájának hangját. Kevin ki is tépte az eszköszt a kezéből.
- Csókolóm Lee néni! Kevin vagyok! Tudta hogy nagyon rossz fiú a maga unokája? Olyan szemérmetlen dolgokat művelt velem szegény szűz kisfiúval! - pityerget Kevin.
- KEVIN! - kiabálja Seopi. Kevin erre elkezdett nevetni.
- Haha, igen elhiszem! Szegény kis bogaram! - nevetet a Lee asszony.
- Tetszik majd küldeni nekünk olyan citromos sütit? - kérdezzik a többiek kiabálva. Köztudott hogy Kiseop nagyija isteni finom citromos sütit készitt. Szegény Hoon soha nem tudta olyan jól elkésziteni.
- Majd meglátjuk, de kérlek add nekem az én kis unokámat! - kéri az idős hölgy. Kevin eleget tett a kívánságnak és vissza adta a telefont.
- Szia, nagyi! Valami gond van? - kérdezi Kiseop aggódva. Pár hónapja a nagyanyja elkezdett betegeskedni ezért Lee szülei oda utaztak hogy ápolni tudják.
- Minden rendben van! Csak azért kereslek mert apád megkért hogy szóljak neked, hogy gyere ide a szigetre, mert nekik elkel utazni sürgősen! - hadarja. Kiseop nagymamája egy kis szigeten él Yosutól pár órányi hajó útra. 
- Értem! Mennyi időre? - kérdi.
- Nem tudom, pár hónap talán! - mondja a nagymama.
- Értettem! Akkor nem sokára megyek. - ígérte Kise.
- Várj csak! Jöhetnek a fiúk is! El fog kélni több kéz is. -nevett a telefonba.
- Örülni fognak neki! Van még más is? - kérdi izgatottan.
- Csak egy apróság! Szeretnélek titeket beíratni a helyi iskolába! Ugy hogy kellenek az adataitok! - mondja.
de nem azért nagyi de mi már elvégeztük a középiskolát. És már nem azért de 20 évesek vagyunk! - nyafog Kise. - Meg amúgy is ápolni megyünk hozzád, nem pedig tanulni.
- Csitt, már pedig iskolába fogtok járni, punktum! - mondta ellent mondás nem tűrő hangon.
- Rendben van nagyi! Holnap elintézük az itteni dolgokat és utána már megyünk is! - mosolyog a telefonba.
- Ez a beszéd! Most mennem kell! Jó éjszakát! - búcsúzik el.
- Jó éjt nagyi! - mondja majd leteszi a telefont. A többiek árgus szemmel figyelik.
- Van valami gond? - kérdi aggodva Hoon.
- Nem nincs! _ feleli Kiseop majd nagyot sóhajt. - Srácok költözünk a nagyihoz!
- Éljen! - kiábálják a srácok
Kiseop nézi őket mosolyogva, de hirtelen elkomorul. Nagy rossz előérzete van ezzel az utal kapcsolatban.